Árnyas Pince

A borkészítés nem csupán mesterség - művészet is. Egy pohár jó borban ott van a tudás, a tapasztalat, a szeretet, a szenvedély. És gyakran egy csöppnyi szerencse is.

Közösség

Valaki, aki tényleg nagyon tud!

2010. december 24. | T.Lazlo

Következő képsorokat nem kommentálnám túl, ugyanis ezek készítéséhez nincs túl sok közöm. Édesanyám készítette karácsonyi vacsoratálról tennék közzé pár képet. Mint látszik, hozzá képest még ipari tanuló sem vagyok. :) 

 

Sült kacsa, rántott karaj, és sajttal-sonkával töltött fasírthús szalonnába göngyölve.

Köretnek krumplipüré és dínsztelt lilakáposzta volt.

Címkék: gasztro

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyas.blog.hu/api/trackback/id/tr342536938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása